Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеСамоков- Дупница
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЕто и от мен
Това е една гума с много дупки- през една дупка,джантата оцеля.Самоков- Дупница
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТия снимки трябва да важат като 3 - годишен винетен стикер.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНай- хубаво беше, че колата не мръдна нито сантиметър встрани, въпреки моменталното спадане на гумата. Иначе това си е опит за убийство от страна на тези, които трябва да се грижат за пътя, в случая двойно убийство.
И колата също не мръдна. Но не всички коли са така стабилни. На тези дупки просто не им е там мястото щом ще ни цакат с всякакви данъци и такси.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Като видя такива снимки и ми става едно мрачно...
Днес цял ден съм с джипката... Вариантът е 15 цолови грозни джанти с дебели гуми... Ама за ко ни е тогава красивата Алфа....AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеСлушах двама " експерти" които си хвалеха гумите единия напълно сериозно каза, че неговите имали страхотен аквапланинг и другия млъкна победен. Винаги се забавлявам когато хората използват думи които не разбират, но това направо ме зашемети
Определено има огромна разлика в такава ситуация с различни видове гуми.
Има гуми, което буквално изпомпват водата под гумата и я изхвърлят настрани. Има други, с които си като на неуправляем джет.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеСлушах двама " експерти" които си хвалеха гумите единия напълно сериозно каза, че неговите имали страхотен аквапланинг и другия млъкна победен. Винаги се забавлявам когато хората използват думи които не разбират, но това направо ме зашемети
Това ме уби.
п.с. Странно ми е, когато хора с по-скъпи коли и гуми започват да се хвалят как минават с 120-150 км/ч през яко вода и се кефят как им светка "ESP"-то и колко са стабилни. В хубавите тестове за гуми, най-добрите пускат някъде около 80 км/ч. Миналата есен един с едно Бентли Континентал ГТ ме изпревари смело по Тракия в един голям дъжд и на следващия завой беше в канафката унищожавайки автомобила.1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМоже би е искал да каже, че гумата се държи страхотно при аквапланинг.
Определено има огромна разлика в такава ситуация с различни видове гуми.
Има гуми, което буквално изпомпват водата под гумата и я изхвърлят настрани. Има други, с които си като на неуправляем джет.166 2.4JTD-00г.
Comment
-
Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщениеЗа нас ни трябват гуми които прескачат дупките.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Питане за Viper 350HV аларма
Добър вечер и от мен аз сам Тишо забравих да се представя когато се регистрирах всичко стана много набарзо. Та се чудя какви отзиви има за таз аларма, а и имам един ден да помисля дали да я слягам нея или нещо по добро !?Статус - Диагноза и подарък бяла риза с коланчета
Comment
-
Здравейте колеги Сигурен съм че имаше тема за металическите чукания в двигателя но немога да я открия Миналата зима я дискутирахме но нещо ми се губи Става въпрос за чукане идващо откъм дюзите а не за маслена помпа Ако някой може да посочи нещо за да не отварям нова тема ще съм благодаренALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
Comment