Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ето и от мен
    Click image for larger version

Name:	DSC_1729.jpg
Views:	1
Size:	96.2 Килобайта
ID:	2320861 Click image for larger version

Name:	DSC_1730.jpg
Size:	97.0 Килобайта
ID:	2320862 Click image for larger version

Name:	DSC_1731.jpg
Size:	92.6 Килобайта
ID:	2320863 Click image for larger version

Name:	DSC_1732.jpg
Size:	97.6 Килобайта
ID:	2320864
    Click image for larger version

Name:	DSC_1733.jpg
Size:	95.3 Килобайта
ID:	2320865
    Това е една гума с много дупки- през една дупка ,джантата оцеля.Самоков- Дупница
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      Самоков- Дупница
      И аз имам поражения от там, минах по-леко обаче...

Comment

Ето и от мен
        Това е една гума с много дупки- през една дупка ,джантата оцеля.Самоков- Дупница
        Тия снимки трябва да важат като 3 - годишен винетен стикер.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Тия снимки трябва да важат като 3 - годишен винетен стикер.
          Най- хубаво беше, че колата не мръдна нито сантиметър встрани, въпреки моменталното спадане на гумата. Иначе това си е опит за убийство от страна на тези, които трябва да се грижат за пътя, в случая двойно убийство.

Comment

Най- хубаво беше, че колата не мръдна нито сантиметър встрани, въпреки моменталното спадане на гумата. Иначе това си е опит за убийство от страна на тези, които трябва да се грижат за пътя, в случая двойно убийство.
            То и аз направих това лято един сериозен аква-планинг на магистрала Тракия (поради лош дренаж на пътя).
            И колата също не мръдна. Но не всички коли са така стабилни. На тези дупки просто не им е там мястото щом ще ни цакат с всякакви данъци и такси.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Като видя такива снимки и ми става едно мрачно...

Днес цял ден съм с джипката... Вариантът е 15 цолови грозни джанти с дебели гуми... Ама за ко ни е тогава красивата Алфа....
              AR 166 2,4 jtdm
              NT II 2,7 tdi
              Peugeot 206 1,1
              AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Слушах двама " експерти" които си хвалеха гумите единия напълно сериозно каза, че неговите имали страхотен аквапланинг и другия млъкна победен. Винаги се забавлявам когато хората използват думи които не разбират, но това направо ме зашемети

Comment

Слушах двама " експерти" които си хвалеха гумите единия напълно сериозно каза, че неговите имали страхотен аквапланинг и другия млъкна победен. Винаги се забавлявам когато хората използват думи които не разбират, но това направо ме зашемети
                  Може би е искал да каже, че гумата се държи страхотно при аквапланинг.
                  Определено има огромна разлика в такава ситуация с различни видове гуми.
                  Има гуми, което буквално изпомпват водата под гумата и я изхвърлят настрани. Има други, с които си като на неуправляем джет.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не искаше да каже това.

Comment

Слушах двама " експерти" които си хвалеха гумите единия напълно сериозно каза, че неговите имали страхотен аквапланинг и другия млъкна победен. Винаги се забавлявам когато хората използват думи които не разбират, но това направо ме зашемети

Това ме уби.

п.с. Странно ми е, когато хора с по-скъпи коли и гуми започват да се хвалят как минават с 120-150 км/ч през яко вода и се кефят как им светка "ESP"-то и колко са стабилни. В хубавите тестове за гуми, най-добрите пускат някъде около 80 км/ч. Миналата есен един с едно Бентли Континентал ГТ ме изпревари смело по Тракия в един голям дъжд и на следващия завой беше в канафката унищожавайки автомобила.
                      1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
                      2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
                      1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Може би е искал да каже, че гумата се държи страхотно при аквапланинг.
                        Определено има огромна разлика в такава ситуация с различни видове гуми.
                        Има гуми, което буквално изпомпват водата под гумата и я изхвърлят настрани. Има други, с които си като на неуправляем джет.
                        За нас ни трябват гуми които прескачат дупките.
                        166 2.4JTD-00г.

Comment

• Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщение
                          За нас ни трябват гуми които прескачат дупките.
                          тоест летяща чиния
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Може и някой марсоход

Comment

• Питане за Viper 350HV аларма

Добър вечер и от мен аз сам Тишо забравих да се представя когато се регистрирах всичко стана много набарзо. Та се чудя какви отзиви има за таз аларма, а и имам един ден да помисля дали да я слягам нея или нещо по добро !?
                              Статус - Диагноза и подарък бяла риза с коланчета

Comment

• Здравейте колеги Сигурен съм че имаше тема за металическите чукания в двигателя но немога да я открия Миналата зима я дискутирахме но нещо ми се губи Става въпрос за чукане идващо откъм дюзите а не за маслена помпа Ако някой може да посочи нещо за да не отварям нова тема ще съм благодарен
                                ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Working...
                                X